Παραγωγή προκατασκευασμένων σπιτιών

Η Norges Hus Nova OÜ είναι μια εταιρεία με έδρα την Εσθονία, που ειδικεύεται στην κατασκευή και συναρμολόγηση προκατασκευασμένων σπιτιών με ξύλινο σκελετό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα σπίτια μας βρίσκονται στη Σκανδιναβία, την Κεντρική Ευρώπη και σε χώρες της Μεσογείου.
Τόσο το τμήμα παραγωγής όσο και τα γραφεία μας βρίσκονται στο Ταλίν. Αυτή τη στιγμή απασχολούμε περισσότερους από 20 υπαλλήλους, οι οποίοι ασχολούνται με τις πωλήσεις, τα οπτικά και τεχνικά σχέδια, την παραγωγή, τη διαχείριση έργων κ.λπ.
Είμαστε σταθερά πεπεισμένοι ότι είναι δυνατόν να οικοδομήσουμε ένα σταθερό σπίτι υψηλής ποιότητας, το οποίο θα ανταποκρίνεται σε Νορβηγικές απαιτήσεις και κανονισμούς σε προσιτή τιμή. Κάθε σπίτι σχεδιάζεται με προσοχή, με επάρκεια, εμπειρία και άψογη ποιότητα.

Τεχνικές λεπτομέρειες της παραγωγής

Η δομή των ξύλινων σπιτιών μας έχει αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές κλιματολογικές απαιτήσεις και τους οικοδομικούς κανόνες της Νορβηγίας. Χρησιμοποιούμε μόνο μασίφ ξυλεία υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιούμε μόνο μασίφ οικοδομική ξυλεία υψηλής ποιότητας. Η ξηραμένη σε κλίβανο, πλανισμένη, δακτυλοδεικτούμενη μασίφ ξυλεία 13 μέτρων μας επιτρέπει να παραδίδουμε εξαιρετικά σταθερά ξύλινα κτίρια ύψους έως και 3 ορόφων.
Οι προδιαγραφές των εξωτερικών τοίχων και της στέγης έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ελάχιστες απώλειες ενέργειας για να διατηρούν τα σπίτια ζεστά και άνετα από τον άνεμο, τη βροχή ή το χιόνι. Η κατασκευή της στέγης έχει τιμή U 0,13 W/m²K. Ανάλογα με το εξωτερικό φινίρισμα, η τιμή U των εξωτερικών τοίχων φτάνει από 0,11 W/m²K (ξύλινη επένδυση) έως 0,10 W/m²K (ορυκτός σοβάς). Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα σπίτια μας προέρχονται από πιστοποιημένους διεθνείς παραγωγούς.
Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Norges Hus βρίσκονται στη Βόρεια Εσθονία, περίπου 20 χιλιόμετρα από το Ταλίν. Η εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής προετοιμάζει τα στοιχεία για κάθε σπίτι με φροντίδα και αφοσίωση, παρέχοντας υψηλή ποιότητα παραγωγής και μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.
Δεξιότητες, εμπειρία, ποιότητα – προκατασκευασμένα σπίτια με ξύλινο σκελετό απευθείας από τον κατασκευαστή.